Πολιτική Κρατήσεων

Όλες οι τιμές που θα συναντήσετε στο www.ermonesmare.gr περιλαμβάνουν το ΦΠΑ.

Διαδικασία κράτησης

Κρατήσεις γίνονται χρησιμοποιώντας τη φόρμα κράτησης. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε τη φόρμα κράτησης ενός δωματίου και να επιλέξετε τις ημερομηνίες και τον αριθμό των ατόμων ή να χρησιμοποιήστε το εργαλείο αναζήτησης για να βρείτε διαθέσιμα δωμάτια για τις ημερομηνίες που επιθυμείτε. Το κουμπί "κράτηση τώρα" θα προσθέσει την κράτηση στις επιλεγμένες κρατήσεις σας. Μπορείτε να προσθέσετε όσες κρατήσεις δωματίων σας αρέσει πριν προχωρήσετε στην πληρωμή.

Το επόμενο βήμα είναι να επιλέξετε τον τρόπο πληρωμής. Μπορείτε να πληρώσετε είτε με πιστωτική κάρτα (VISA - Mastercard), είτε με κατάθεση σε τράπεζα. Στην περίπτωση της πιστωτικής κάρτας, θα οδηγηθείτε στο ασφαλές site (SSL 128bit) της Winbank (Τράπεζα Πειραιώς) όπου θα κληθείτε να δώσετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Τα στοιχεία αυτά, δεν γνωστοποιούνται στο www.ermonesmare.gr, το οποίο απλώς ενημερώνεται για την επιτυχή χρέωση της κάρτας σας.

Ακυρώσεις

Για κρατήσεις που θα ακυρωθούν τουλάχιστον 21 μέρες πριν την ημερομηνία άφιξης, επιστρέφεται το 100% του ποσού.

Για κρατήσεις που θα ακυρωθούν 5 έως 20 μέρες πριν την ημερομηνία άφιξης, επιστρέφεται το 50% του ποσού.

Σε περίπτωση ακύρωσης σε συντομότερο διάστημα ή μη εμφάνισης ή εάν ισχύει κάποια προσφορά, δεν προβλέπεται επιστροφή χρημάτων.

Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να απευθυνθείτε στο προσωπικό του ξενοδοχείου, για να σας εξυπηρετήσουν.